Er is al veel geschreven over de mogelijkheden van blockchain in supply chain en logistiek. Het zou voordelen bieden in het veilig en betrouwbaar delen van data in de keten, en daardoor zorgen voor kostenbesparing, inzicht en procesoptimalisatie. Maar wat zien we daar op dit moment van en hoe kan een verlader, transporteur of expediteur op dit moment hier voordeel uit halen? Volg ons webinar!

Op 6 oktober 2020 organiseren Spark! Living Lab en Blockchain Netherlands Foundation een gezamenlijk webinar waarin we  laten zien hoe oplossingen worden gebruikt in de sector. Tevens behandelen we concepten die nu worden ontwikkeld en welke voordelen er al zijn te delen. Denk aan digitale transportdocumenten / eCMR en de electronic Bill of Lading of juist aan platformen die bijdragen aan supply chain visibility: transparantie in de keten.

Agenda

16:00: Opening by BCNL
16:05: Data sharing in supply chain and opportunities for blockchain applications
16:15: CargoLedger, digital shipping documents
16:35: MEDSUP, blockchain infrastructure to provide clear insights in the medical supply chain
16:55: TradeTrust, electronic Bill of Lading
17:15: Spark! – Living Lab: experimenting with blockchain applications in supply chain and logistics
17:20: Round-up and questions
17:30: End

Voor wie interessant?

Dit webinar wordt georganiseerd voor professionals werkzaam in supply chain / logistiek, die benieuwd zijn naar ervaringen van datadelingstechnologie (in het bijzonder blockchain en logistiek) in logistieke ketens.

Inschrijven

Inschrijven voor het webinar kan via deze link.