WEBINAR TRACEABILITY SYSTEMEN

Hoe ziet een transparante en traceerbare textielketen eruit? Welke #traceability systemen zijn er nu op de markt en welke kant gaan we op? Deze en meer toekomstgerichte onderwerpen komen aan bod in het event op 29 Juni (10:30 - 12:00) van MVO Nederland en Spark! - Living Lab. Hierin vertellen we wat de nieuwste ontwikkelingen zijn rondom dit thema en een pilot traject dat we gaan opstarten om traceability in wellicht jouw bedrijf te implementeren?

Naar aanleiding van een recent onderzoek waar Jeanet van der Stoel meer over zal vertellen hoor je welke traceability systemen er zijn, waar het heen gaat in de #textiel industrie en wat er nodig is om dit te implementeren. Michiel Van Yperen zal aan het begin de context schetsen en waarom het nu echt noodzakelijk is om hiermee aan de slag te gaan. Samen met Spark! - Living Lab onderzoeken we of we samen tot actie kunnen overgaan en gezamenlijk een MVP/Proof of Concept kunnen opzetten om ook echt de verandering vorm te geven.

Wil je weten wat de nieuwste ontwikkelingen rondom traceability zijn en bijdragen aan de verandering door een pilot traject te starten? Meld je dan aan via deze link: https://lnkd.in/e_5Kntw